Testimonial Gerianne

Mijn naam is Gerianne Dijkstra. Ik ben bijna 27 en ik woon samen met mijn 2 katten in Berlikum, een klein dorpje in Friesland. Ik ben in het verleden werkzaam geweest bij Defensie, maar dit resoneerde niet met mij als persoon. Ik kreeg een heftige burn-out en kampte daarnaast ook met verslavingsproblematiek. Hiervoor heb ik hulp gezocht en zo ben ik in een kliniek in Zuid-Afrika terecht gekomen. Dit moment is een keerpunt in mijn leven geweest!

Zo ben ik Yin Yoga gaan doen. De kans deed zich voor om naar Spanje te emigreren, ik ben samen met een vriendin een B&B gestart. Een droom kwam uit! En toen kwam Corona, door de situatie werd ik gedwongen om na drie maanden weer terug te gaan naar Nederland. Eenmaal weer gesetteld heb ik besloten om verder te gaan in de Yin Yoga en Yin massage zodat ik een eigen praktijk kon openen met als doel, mensen meer bewust maken van lichaam en geest. Oktober 2020 ben ik officieel gestart met mijn eigen bedrijf en december moest ik sluiten i.v.m. de lockdown. Tegenslag na tegenslag zou je het kunnen noemen. Ik noem het liever: het leven dat me een andere richting op stuurt!

Ik kwam in gesprek met een vriend van mij die vertelde over Beyuna. Dit was een mogelijkheid om extra inkomen te realiseren en dat het volledig natuurlijk was sprak mij erg aan. Mijn eerste ervaring was een livestream van de Paul Gebbink dag. Heftig! Die man kon het allemaal mooi vertellen, ik was erg sceptisch, maar ook getriggerd. De week erop ging ik naar een live presentatie bij Klaas en Epke, een interessant verhaal, maar ik was nog steeds sceptisch. Totdat ik Beyuna Probiotics meekreeg om te proberen. Ik had als kind al darmklachten en had nooit verwacht dat hier ooit nog verandering in kon komen. Na vier dagen had ik resultaat! Sindsdien ben ik klachtenvrij!

Nu wist ik het zeker, hier wil ik iets mee doen. Ik had geen geld maar binnen twee dagen had ik de €250 bij elkaar en ben ik gestart als Earth. In vier dagen heb ik de E-Learning doorgewerkt en mijn doelen gesteld: binnen twee maanden Mercury worden, zodat ik kan meegroeien en over 6 maanden Jupiter. Ik werd de eerste maand al Mercury en 7 maanden later heb ik de Jupiter positie behaald door mensen onder mij in te schrijven! In deze maanden heb ik zoveel geleerd over voeding en supplementen en ben ik ontzettend gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat ik met mijn verhaal duidelijk wil maken, het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe je ervoor staat, iedereen kan starten met Beyuna en succesvol worden!

Waarom Beyuna inmiddels in mijn hart zit!?

  • Ik heb grip op mijn gezondheid en die van mijn omgeving.
  • De mogelijkheid om mensen een kans te bieden van vrijheid, fysiek en financieel.
  • Financiële vrijheid, autonomie, nooit meer afhankelijk van bijvoorbeeld de overheid.
  • Gigantische groei in mijn persoonlijke ontwikkeling.
  • In de toekomst kan ik reizen en werken combineren.
  • Overerf baar, iets nalaten waar je echt wat aan hebt.
  • Het netwerk, Ik zou alleen al €250 betalen om onderdeel te mogen zijn van deze fantastische club mensen!!

“Designing a world where people come first”

Liefs,
Gerianne