Beyuna producten

Met de producten uit het Beyuna assortiment bevorder je een gezonde levensstijl.

Inside Out

Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven door de markt van biologische voedingssupplementen met producten te voorzien die het menselijk lichaam juist die aanvullende voedingsstoffen geven die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna biologische voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: 'Inside Out'.

Bekijk hier de voedingssupplementen die Beyuna in haar assortiment heeft.

Beyuna supplementen zijn GMO-vrij en biologisch. Ze worden vanuit het Clean Label principe gemaakt, dus zonder onnodige toegevoegde hulp-, vul- en kleurstoffen. Meer informatie over de keurmerken en organisaties waar Beyuna mee samen werkt, kan je hier vinden.

Beyuna geeft invulling aan de missie en visie door producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwalitatieve normen.