Beyuna Forecast module

Met de Beyuna forecast module kan iedereen kennismaken met het unieke, krachtige Beyuna verdienmodel. Het Beyuna concept verbindt consumenten aan elkaar door de afname van producten en diensten te stroomlijnen. Door deze korte lijnen kan de traditionele geldstroom worden herverdeeld onder de Beyuna consumenten door middel van kortingen en het uitbetalen van royalties. Als je Beyuna consument bent, krijg je ook de mogelijkheid om hier aan te verdienen door op de stoel van de winkelier of de groothandelaar te gaan zitten, zonder dat je een fysieke voorraad en andere infrastructuren nodig hebt.

De Beyuna forecast module helpt je een goed onderbouwd besluit te nemen om te starten bij Beyuna. De Beyuna forecast module is een 100% replica van het Beyuna Compensatieplan die maandelijks de kortingen en royalties berekent en elke 25ste van de opvolgende maand uitbetaalt.

Beyuna Compensatieplan

Voordat je met de forecast module aan de slag gaat, raden we je aan om het Beyuna Compensatieplan te lezen. Hierin is vastgelegd hoe kortingen en royalties worden berekend en wanneer deze worden toegekend.

We geven je graag uitleg over hoe het compensatieplan van Beyuna werkt. Je bent welkom om onze bedrijfspresentaties al dan niet digitaal bij te wonen. Voor de agenda verwijzen wij je naar onze evenementenkalender.

Heb je vragen? Vul het contactformulier in en stel ze gerust.

Klik hier om naar de forecast module te gaan en uit te rekenen hoeveel je kunt verdienen!