Beyuna Academy

Training en ondersteuning zijn belangrijke pijlers van Beyuna en om die reden is de Beyuna Academy opgericht. Via de Beyuna Academy heb je toegang tot bedrijfspresentaties, livestreams, video content, de E-Learning en meer.

Je leert je met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals te ontwikkelen op het gebied van netwerkmarketing, social media en communicatieve vaardigheden. Samen met collega ondernemers deel je inzichten, inspiratie en je werkt een strategie uit om jouw doelen te bereiken. Samen werk je aan elkaars succes!

Als distributeur krijg je het Beyuna Academy Basic abonnement cadeau. Wil je meer uit de Beyuna Academy halen? Dan kun je een Professional lidmaatschap aangaan.

De prijs van het Beyuna Academy Professional abonnement bedraagt €99,75 per maand.

Kies je voor het Beyuna Academy Professional lidmaatschap, dan ontvang je de eerste 90 dagen 50% korting op het abonnement.

De voordelen van het Beyuna Academy Professional lidmaatschap:

  • Toegang tot het Beyuna Academy video kanaal, hier worden de livestreams van de Beyuna trainingen uitgezonden en zijn de trainingen op het voor jouw juiste tijdstip terug te kijken.

  • Toegang tot bedrijfspresentaties in de Beyuna Academy op de Paasheuvelweg en de mogelijkheid om gratis jouw gasten mee te nemen.

  • Exclusieve trainingen zoals social media workshops, voedingsseminars en meer!

  • Wekelijkse bedrijfstrainingen waar in kleine groepen diverse situaties die je in deze business tegen kan komen, worden besproken en geoefend.

  • Korting op diverse Beyuna evenementen.

In Cloud Office vind je een overzicht van de abonnementen en de bijbehorende voordelen.

Ik word Professional Academy member!


Het Beyuna Academy Professional lidmaatschap bedraagt €99,75 (inclusief 21% btw) per maand*. De eerste negentig dagen ontvang je 50% korting op het lidmaatschap. Bij het aangaan van het lidmaatschap betaal je direct een bedrag om het lidmaatschap te starten. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal resterende dagen in de lopende maand. Met het voltooien van deze betaling ga je een lidmaatschap voor de duur van een jaar aan en geef je toestemming dat in de volgende 12 maanden Beyuna het bedrag automatisch van uw rekening mag incasseren.

Heb je je bedacht, dan heb je de mogelijkheid om binnen negentig dagen na inschrijving het lidmaatschap digitaal in Cloud Office te beëindigen. Indien je dit niet doet, loopt het lidmaatschap door tot minimaal 12 maanden.

Na 12 maanden zal het lidmaatschap stilzwijgend maandelijks worden verlengd, tot je schriftelijk opzegt. Je dient hierbij rekening te houden met een opzegtermijn van een maand. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Je rechten staan beschreven in een afschrift dat je kan opvragen bij je bank.

*Wijzigingen onder voorbehoud