Beyuna Academy

Eén van de pijlers van Beyuna is ondersteuning. Bij Beyuna heb je beschikking tot een standaard businessplan, uitgebreide documentatie, trainingen en tools, kortom alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept.

Beyuna distributeurs kunnen ook lid worden van de Beyuna Academy. Bij de Beyuna Academy leer je je met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals te ontwikkelen op het gebied van netwerkmarketing, social media en communicatieve vaardigheden. Je deelt samen met je collega ondernemers inzichten, inspiratie en werk je een strategie uit om jouw doelen te bereiken. Samen werk je aan elkaars succes.

De prijs van de Beyuna Academy zal € 95,- per maand bedragen.

Leden van de Beyuna Academy krijgen:

  • Toegang tot het Beyuna Academy video kanaal, hier worden de livestreams van de Beyuna trainingen uitgezonden en zijn de trainingen op het voor jouw juiste tijdstip rustig terug te kijken.

  • Toegang tot bedrijfspresentaties in de Beyuna Academy op de Paasheuvelweg en de mogelijkheid om gratis jouw gasten mee te nemen.

  • Leden van de Beyuna Academy krijgen exclusieve trainingen zoals een pitch training, social media training en meer!

  • Wekelijkse bedrijfstrainingen waar in kleine groepen diverse situaties die je in deze business tegen kan komen, worden besproken en geoefend.

  • Toegang tot de besloten Beyuna Academy Facebook community waar je samen kan discussiëren over verschillende topics en elkaar kan helpen, stimuleren en verder brengen.

  • Korting op diverse evenementen

De maandelijkse bijdrage is vastgesteld op € 95,00 (inclusief 21% btw) per maand*. Bij het aangaan van het lidmaatschap moet u direct een bedrag betalen om het lidmaatschap te starten. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal resterende dagen in de lopende maand. Met het voltooien van deze betaling gaat u een lidmaatschap voor de duur van een jaar aan en geeft u toestemming dat in de volgende 12 maanden Beyuna het bedrag automatisch van uw rekening mag incasseren. Heeft u zich bedacht, dan heeft u de mogelijkheid om binnen dertig dagen na inschrijving het lidmaatschap schriftelijk te beëindigen. Indien u dit niet doet, loopt het lidmaatschap door tot minimaal 12 maanden. Na 12 maanden zal het lidmaatschap stilzwijgend maandelijks worden verlengd, tot u schriftelijk opzegt. U dient hierbij rekening te houden met een opzegtermijn van een maand.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Je rechten staan beschreven in een afschrift dat je kan opvragen bij je bank.

Aanmelden voor de academy kan hier.