Starten bij Beyuna: de beste redenen

Iedereen gelijke kansen

Bij Beyuna maakt jouw leeftijd, gender of afkomst niet uit. Iedereen heeft gelijke kansen. Bij Beyuna is jouw start niet afhankelijk van de inhoud van je portemonnee en of je wel/geen ervaring als ondernemer hebt. Jouw passie, inzet en drive zijn bepalend om jouw business succesvol op te bouwen. Je hebt ter ondersteuning een team van succesvolle collega ondernemers om je heen die jou, met meer dan 25 jaar ervaring, professionele training en support geven vanuit trainingscentra en kantoren.

Eigen inkomen bepalen

Je bent eigen baas en bepaalt aan de hand van jouw acties jouw inkomen. Je inkomen is niet afhankelijk van functie, leeftijd of sekse, maar dit ligt volledig in eigen hand. Hoe meer actie, hoe meer inkomen. Je kunt jezelf persoonlijk ontwikkelen en je kunt een inkomen binnen een zeer lucratief en transparant betaalplan realiseren.

Internationaal ondernemen

Met Beyuna bouw je een locatie onafhankelijke business met een wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is in Nederland opgericht en biedt je de mogelijkheid om een internationaal inkomen zonder beperkingen op te bouwen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een winkel die een beperkt verzorgingsgebied heeft. Beyuna levert de producten direct bij jouw klanten, zodat je geen eigen voorraad hoeft te hebben. Dit geldt uiteraard ook voor de orders vanuit het buitenland. Beyuna zorgt er bovendien voor dat alle producten en etiketten voldoen aan de regelgeving van de landen waar de producten zijn toegelaten.

Beheersbare kosten

Als je als ondernemer begint, zijn hier vaak hoge kosten aan verbonden. Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Jouw kosten stijgen niet als de omzet stijgt. Bij Beyuna bepaal je zelf de kosten en heb je geen last van hoge kosten voor bijvoorbeeld locaties, voorraden, personeel of dubieuze debiteuren.

Wellness industrie

Je vindt een gezonde levensstijl belangrijk en wilt dit graag delen met anderen. Beyuna richt zich op de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Gezondheid en voeding worden steeds belangrijker voor consumenten en je kunt hierop meeliften.

Ondersteuning en training

Eén van de pijlers van Beyuna is ondersteuning. Met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals leer jij je te ontwikkelen op het gebied van netwerkmarketing, social media en communicatieve vaardigheden. Bij Beyuna heb je beschikking tot een standaard businessplan, uitgebreide documentatie, trainingen en tools. Kortom, alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept. Beyuna biedt een support bonus aan, dit houdt in dat je meer verdient als de organisaties van jouw businesspartners groeien.

Jij kiest met wie je werkt

Je bouwt gestructureerd en doelgericht aan jouw toekomst. Je werkt met gelijkgestemden en kiest zelf een team van mensen met wie je de komende jaren wilt bouwen.

Kwalitatief hoogwaardig producten

De Beyuna producten zijn uniek en veilig, voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn onderworpen aan alle denkbare keuringen om zo wereldwijd zaken te kunnen doen. De producten zijn marktconform geprijsd en staan geregistreerd op diverse externe platforms. De productontwikkelaars spelen continu in op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Innovaties kunnen snel worden doorgevoerd.

Haalbaar betaalplan

Het transparante betaalplan van Beyuna stimuleert het helpen van anderen om ook succesvol te worden. Het is ontwikkeld op basis van 20 jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en uniek vanwege het hoge inkomens potentieel met uitbetaling in zes gekwalificeerde levels (tiers) en realistische kwalificaties. Beyuna biedt bonussen, indien jouw support leidt tot resultaten bij businesspartners. Je bouwt je business samen op.

Residuele inkomsten

Jouw inkomsten zijn niet alleen afhankelijk van jouw twee handen of van jouw tijd. Een doorlopend passief inkomen dus. Het is de perfecte oplossing voor het pensioenprobleem en het is bovendien overdraagbaar aan erfgenamen. De door jouw opgebouwde business garandeert een stabiele financiële toekomst.

Overerfbaar inkomen

Je bouwt iets op wat bij ziekte een doorlopend inkomen biedt en bij overlijden kan worden overgedragen aan erfgenamen.

Zelf in de hand

Beyuna biedt autonomie. Alleen jij en de factor tijd bepalen jouw succes. Niet externe factoren zoals personeel, debiteuren en hoge overheadkosten, zoals die meestal bepalend zijn bij een traditioneel bedrijf. Je stelt eigen doelen, bepaalt een eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Je bent vrij om gebruik te maken van de beschikbare support en samenwerking.

Fair Play

In het Beyuna business concept wordt degene die de actie doet en omzet genereert het eerst betaald. Wat overblijft, het residu, wordt uitbetaald aan actieve business partners die jou support geven. Je bepaalt zelf hoeveel residuele inkomsten je aan hen overlaat.

Professionele Cloud Office (virtueel kantoor)

Jouw Beyuna business is 24/7 bereikbaar middels een zeer professionele Cloud Office. Het geeft je wereldwijd en dus locatie onafhankelijk, realtime inzicht in omzet en groei versus door jouzelf vastgestelde doelen. Je kunt gebruik maken van unieke simulatie en forecast tools en wordt direct op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen.

State-of-the-art tools

Je beschikt over diverse state-of-the-art tools om jouw business tot een succes te maken. Zo gebruik je een op maat gemaakte, meertalige consumenten website met shop, een business site, een business app, e-learning en marketingtools. Dit maakt jouw Beyuna bedrijf eenvoudig en altijd tot je beschikking, ongeacht waar je bent.

Waardering

Naast de financiële structuur ontvang je waardering voor behaalde resultaten middels Beyuna incentives. Samen plezier maken, een feestje vieren, maakt deel uit van onze lifestyle.

Forecast module

De Cloud Office en de business website bevatten een geavanceerde forecast module. Dit is een 100% replica van het operationele Beyuna Compensatieplan, waarmee je kunt doorrekenen wat jouw acties en die van je businesspartners financieel kunnen opleveren.