Your future in control bij Beyuna. De CEO vertelt waarom.

Hartelijk welkom op de Business website van Beyuna,

Mijn naam is Lucas IJsbrandy, Chief Executive Officer bij Beyuna.
Fijn dat ik van u de gelegenheid krijg om de visie van Beyuna met u te delen. Als kernbegrippen “Designing a World where People come first” en “Your Future in Control” u aanspreken dan bent u op de juiste site beland.

Beyuna heeft een concept ontwikkeld waarbij zij u een aanbod aanreikt om deel uit te maken van een beweging. De beweging heeft tot doel u de handvatten aan te reiken waarmee u autonoom door het leven gaat.

In deze context betekent autonoom dat u financiële onafhankelijkheid bereikt. Vraagstukken als behoud ik mijn baan, hoe staat het met mijn pensioen, hoe ziet mijn weekindeling er uit, wat moet en wat mag, hoe financier ik mijn gezondheid, de opleiding van mijn kinderen en de verzorging van mijn ouders en last but not least een overerfbaar financiële positie nalaat welke ook nog eens voor inflatie gecorrigeerd wordt.

Een aanbod waar niemand nee tegen zegt! Precies onze maatschappij bevindt zich in een transitie periode waarin je kunt verliezen of je aanpast aan de omstandigheden en als winnaar uit de strijd komt.
Beyuna maakt dit mogelijk door consumenten aan elkaar te verbinden gebruikmakend van de modernste internet technologieën (website, App, Cloud Office etc..), affiliated marketing en dropshipping gecombineerd met een modern lifestyle concept. Beyuna “Het Nieuwe Anders” hoort thuis in het rijtje van Airbnb, Über,etc. Ik weet het zeker.

Ik weet dat ik nu uw aandacht heb!

Daarom nodig ik u graag uit op een van onze bedrijfspresentaties op verschillende locaties in het land waar onze Beyuna distributeurs u uitgebreid kunnen informeren. Ook heet ik u hartelijk welkom op onze Internationale Business dagen waar ik uw vragen persoonlijk zal beantwoorden.

Voor onze agenda voor tijdstippen en locatie verwijs ik naar de Events Kalender.

Ik wens u succes op uw oriëntatie reis naar de toekomst “Beyuna your future in control” en spreek de wens uit u gauw persoonlijk te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Lucas IJsbrandy
CEO Beyuna