Testimonial Yvonne

Mijn naam is Yvonne Winter. Ik organiseer al een aantal jaren gezellige hippiemarkten in de plaats waar ik woon en dat is ondertussen best een groot succes geworden.

Omdat ik vanwege het werk van mijn man ook wel eens een tijd in het buitenland woon, en vanwege covid, kon ik deze markten niet meer organiseren en kwam Beyuna via een kennis op mijn pad.

Ik kende het niet en slikte af en toe wat vitamines en wist totaal niet hoe belangrijk dat voor je is. Nu weet ik wel beter en kan ik daardoor ook anderen laten zien dat deze vitamines wel degelijk de beste zijn!

Geweldig om deze uitdaging aan te gaan en van start te gaan in het buitenland! Daar ben ik begonnen en alles ging natuurlijk online. Ik heb mijzelf, en vooral door het samenwerken met mijn collega’s, ontzettend kunnen ontplooien en heb daardoor een leuke business kunnen opbouwen.

Ondertussen wonen we weer in Nederland en heb ik een leuk team opgebouwd. Mijn missie is nu met dit team te gaan bouwen. Ik heb een lijn in het buitenland en in Nederland. In het buitenland doen we vooral meetings online en in Nederland ben ik op dit moment bezig om presentaties te geven in Flevoland, samen met andere teams uit de buurt.

Daarbij ben ik bezig om mijn team in Nederland te begeleiden en dat doe ik o.a. ook met Padelbouw. Zij zijn net gestart en helpen nu een talentvolle padelspeler naar de top. Samen met hen zijn we dus van plan om de producten onder de aandacht te krijgen bij deze leuke sport. Door middel van presentaties te houden bij padelclubs, hopen we dat we ook daar mensen bewuster kunnen krijgen.

Uiteindelijk is het mij duidelijk waar ik ontzettend blij van wordt en dat is mensen happy maken.

Als ik mijn steentje bij kan dragen door op deze manier mijn business te doen en daardoor een ander kan inspireren en helpen aan een gezondere leefstijl en gezondere portemonnee, is mijn missie geslaagd!