Testimonial: Wendy

Mijn naam is Wendy Kartoredjo en ik ben 50 jaar oud. Ik heb een hbo-studie klassieke massage, anatomie en fysiologie gedaan. Verder heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met shiatsu, voetreflexologie, sportmassage en bindweefselmassage. Met trots werk ik ruim twee decennia als sport verzorgster en zelfstandig masseuse en ben ik onder meer verbonden aan de Nijmeegse Vierdaagse en verschillende recreatieve en professionele voetbalclubs.

Ik ben negen jaar Salesleader geweest bij een ander netwerk marketing bedrijf. Eén van de oudste bedrijven in deze industrie en waarvan iedereen wel iets in zijn of haar huishouden gebruikt. Mijn ervaring uit deze succesvolle carrière zet ik nog steeds dagelijks in. Het bedrijf beëindigde op enig moment haar activiteiten in Nederland. Op dat moment kwam een cliënt en zij vertelde enthousiast over haar Beyuna bedrijf en de 100% natuurlijke producten.

Ik vertelde haar over mijn jarenlange fysieke klachten die vrijwel dagelijks opspeelden. Ik hoor mezelf nog zeggen, “als jij mij kan helpen om van deze klachten af te komen dan word ik jouw vaste klant!”
Al na tien dagen voelde ik me geweldig en was ik verkocht! Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk, want ik vertelde werkelijk aan iedereen in mijn omgeving over de producten van Beyuna. Dit is goed spul!

Ik raakte geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden en ontdekte grote verschillen ten opzichte van mijn eerdere ervaringen. Mijn Beyuna bedrijf en het passieve inkomen zijn overerfbaar. Als ouder vind ik dit een belangrijk aspect. Iets opbouwen en na kunnen laten voor mijn jongens. Een volledig geautomatiseerde backoffice, lees, nooit meer zelf cijfers doen! En een eigen unieke link, zodat ik mijn eigen unieke Wendy draai mag geven aan mijn bedrijf vond ik ook zo interessant.

Ik startte mijn bedrijf met de minimale financiële inzet. Mijn plan was om het bedrijf binnen een jaar uit te bouwen naar de maximale kortingspositie en maximale mogelijkheid om royalty’s te verdienen. Ik overtrof mijn eigen doelen, want binnen zes maanden behaalde ik al mijn doelen!
Ja, een geweldige prestatie. Ik realiseer me goed dat de onvoorwaardelijke steun van mijn partner Winston hieraan bijdraagt. Hij ondersteunt me in alles wat ik doe en staat 24/7 klaar voor mij en onze kinderen. Ik kan zowel zakelijk als privé bij hem terecht. Hij is nog niet echt zichtbaar in ons bedrijf, omdat iemand met de kinderen moet zijn. Ik ben dankbaar en hou zo veel van hem, omdat hij van mij houdt en in mij gelooft zodat ik samen met hem onze dromen kan waar maken.

Mijn meerjarenplan is om een betrokken en actief team op te bouwen en mijn opportunity te delen, nationaal en internationaal. Ieder kwartaal door Beyuna uitgenodigd worden voor incentives vind ik een mooie uitdaging. Diep in mijn hart wordt het nog mooier als ik deze samen met mijn team kan behalen. Een ander doel is om financieel vrij te zijn. Dit betekent voor mij altijd mijn rekeningen kunnen betalen, mijn kinderen de opleidingen van hun dromen kunnen laten volgen, een ander fijn huis kunnen kopen. Eigenlijk andere dromen waar kunnen maken in dit leven met mijn gezin.

Ik kom uit een tropisch land waar aanvullen met vitaminen vroeger bijna niet nodig was. Helaas hebben veranderingen in klimaat- en leefomstandigheden ertoe bijgedragen dat aanvullen met vitaminen noodzakelijk is geworden. Een mindset waarvan ik iedereen wereldwijd bewust wil maken. Aanvullen is essentieel voor een gezond leven.