Testimonial Marianne

Mijn naam is Marianne Coumou. Met mijn jarenlange werkervaring in loondienst als secretaresse en voormalig eigenaresse van een vis delicatessenzaak, was ik hard aan verandering toe. Wilde meer vrijheid, meer zelfstandigheid. Altijd als ik met mooi weer op kantoor zat of in de winkel stond dacht ik: “ik wil weg, ik wil naar buiten”!

En toen kwam netwerkmarketing op ons pad. In eerst instantie had ik helemaal niet zoveel trek om te komen luisteren. Toch maar gedaan…. Super spannend vond ik het, vanaf de allereerste presentatie! Geen idee HOE ik het wilde gaan doen, maar wel DAT ik het ging doen! Het was ook al vrij snel duidelijk dat ik dit op zou pakken. Mijn man Gert-Jan zou blijven werken en ik zou, in eerste instantie parttime, Beyuna opstarten. We zijn vrij snel naar de Jupiter positie toegegaan, omdat ik wel snel zag dat dat het meeste rendement op leverde als het eenmaal zou gaan lopen. Vooral het zakelijk stuk, de business dus, had mijn interesse. Die producten geloofde ik wel. Ik wilde meer en anders mijn inkomen gaan verdienen.

Wat eerst begon met een missie en een visie, is inmiddels gerealiseerd: ik verdien een doorlopend (royalty) inkomen.

Baan uiteindelijk opgezegd. Heerlijk! Nu zijn we alweer ruim 7 jaar verder en kan ik alleen maar zeggen dat het ons heel veel heeft gebracht. We hebben bijzondere dingen mogen doen (incentives), een grote organisatie gebouwd inmiddels. Mijn doelen van het kunnen gebruiken van de producten, tot een interieurverzorgster en het vervangen van mijn inkomen zijn ruimschoots gehaald! Ook een stuk persoonlijke groei en ontwikkeling vind ik enorm waardevol. Dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden durf en doe ik nu. Er is altijd training en support, ook als het even iets minder gaat.

Ik ben helaas twee keer getroffen door een erfelijke vorm van borstkanker. Dat vormt je, of je nu wilt of niet. Wat eerst begon met een missie en een visie, is inmiddels gerealiseerd: ik verdien een doorlopend (royalty) inkomen. Dat betekent dat ik ook inkomen heb als het even minder met me gaat. Dat is zo ontzettend waardevol! Ik kan mijn tijd en energie indelen, dat ervaar ik echt als vrijheid! Ook met mijn gezondheid gaat het goed. Mijn laatste bloedtest laat zien dat ik prima bloedwaardes heb en dat stelt je gerust. Super producten, die echt iedereen zou moeten willen (gaan) gebruiken en een passief doorlopend inkomen. Een fijn team om mee samen te werken. Ik ervaar het iedere keer weer als iets om dankbaar voor te zijn. En dat ben ik dan ook!