Testimonial: Daniel

Ik ben Daniel Abraham, 37 jaar en ben vanuit Eritrea naar Nederland gevlucht. In het dagelijkse leven doe ik aan wielrennen. Ik ben echt een enorme fietsliefhebber, ik zou niet weten wat ik zonder fiets had gemoeten. Misschien was ik dan wel op het verkeerde pad terecht gekomen. Mede dankzij de fiets is dat niet het geval. Tegenwoordig help ik ook andere Eritreeƫrs die naar Nederland zijn gevlucht, te integreren door middel van de fiets. Op de fiets kom ik tot mezelf, kan ik nadenken, maar het helpt me ook om met andere mensen te leren communiceren en het land beter te leren kennen. De fiets is heel belangrijk geweest voor mij en is dat nog steeds. De fiets heeft eigenlijk mijn leven bepaald.

Vanwege mijn onderontwikkelde been doe ik mee aan de Paralympische spelen. Tijdens de Paralympische Zomerspelen in 2016 heb ik goud gewonnen in de klasse C5. Dat is de klasse voor mensen met een relatief kleine beperking, die op een 'gewone' racefiets kunnen zitten. Maar daarnaast ben ik ook 'gewoon' wegrenner. Voorheen was ik actief bij Beat Cycling Club, een internationale professionele wielerclub. Beyuna supplementen zijn voor mij als topsporter niet alleen een aanvulling op mijn gezonde levensstijl, maar ook voor mijn sportprestaties. Als ik terugkijk naar mijn voorbereidingen voor wedstrijden, heb ik goed kunnen trainen door onder andere de Beyuna supplementen en gezonde voeding. Op zo'n hoog niveau trainen is een enorme aanslag op je lichaam, maar sinds ik Beyuna supplementen gebruik heb ik toch het voordeel dat ik lichamelijk goed herstel en dit heeft effect op mijn prestaties. Mijn doelen waar ik naar toe heb gewerkt, heb ik met succes kunnen behalen. Ook de tijdrit tijdens het wereldkampioenschap in augustus heb ik goed kunnen doen, ik ben blij en dankbaar dat ik goud heb gewonnen.

Beyuna haar visie op gezondheid en de supplementen sluiten erg aan bij mijn persoonlijke visie op gezondheid. Als topsporter was ik altijd op zoek naar de beste supplementen, voor mijn prestaties en als aanvulling op mijn gezonde levensstijl. Via een kennis ben ik terechtgekomen bij Beyuna en sinds 2017 gebruik ik de Beyuna supplementen. De Beyuna supplementen zijn voor mij als topsporter ook veilig om te gebruiken, ze staan vermeld op de NZVT lijst en dit garandeert dat de producten dopingvrij zijn. Vanaf het moment dat ik de Beyuna supplementen gebruik, ben ik alleen maar beter gaan presteren. Hoewel mijn focus ligt op het gebruik van de supplementen om het maximale uit mijn gezondheid en sportprestaties te halen, probeer ik mensen wel te informeren over Beyuna en de voordelen van de voedingssupplementen. Het zou mooi zijn om men in de toekomst te overtuigen om de supplementen ook te gebruiken en om uiteindelijk ook distributeur te worden. Want ik weet wat ik als topsporter aan Beyuna heb. Dit deel ik graag met de rest.