Beyuna Business Opportunity

Beyuna staat voor het helpen van anderen met dezelfde motivatie en drijfveer als jij om het Beyuna Concept en dus 'jezelf en anderen' tot een succes te maken.

Your Future in Control

Missie

Beyuna wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan welzijn, welbevinden en gezondheid van jou en anderen.

Samen met u

"Designing a world where people come first."

Hoe werkt Beyuna?

Voor een paar honderd euro start je bij Beyuna je eigen bedrijf. Je hebt gelijk de beschikking over een complete website met een Cloud Office die jouw administratie bijhoudt. Je ontvangt producten om te gebruiken en om te samplen en je hebt direct toegang tot een uitgebreide e-learning waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kan starten met je bedrijf. Beyuna biedt gestandaardiseerde trainingen en biedt je alle hulpmiddelen zoals folders, een app, een gepersonaliseerde business site, eigen retailsite en meer.

• Beyuna beheert de voorraad die jij dus niet hoeft in te kopen en ontwikkelt de producten op grond van de vraag in de markt.

• Bij vergroting van jouw omzet, stijgen jouw kosten niet zoals bij een traditioneel bedrijf.

• Beyuna kan namens jou direct aan jouw klanten producten leveren. Het debiteurenbeheer wordt op deze manier uit jouw handen genomen.

• Bol.com is hier een goed voorbeeld van. Bij de aankoop van een wasmachine zal deze door Bol.com via de fabrikant aan jou worden geleverd.

• Uit deze transacties ontvangt u een direct inkomen.

• Je werkt op deze manier locatie onafhankelijk, het enige dat van belang is dat je beschikt over een computer!

Het mag duidelijk zijn dat wanneer je meer klanten hebt er bij Beyuna meer mensen aan het werk gaan. Je ruilt dus niet je uren in voor geld.
Je klanten kunnen hetzelfde doen en doen het ook! Mond tot mond reclame is nog altijd de beste reclame. Je brengt dat nu al dagelijks in de praktijk door de praten over uw ervaringen, hierdoor ontstaat een netwerk van gebruikers. Linkedin is hier een goed voorbeeld van, evenals Whatsapp. Heb je hier ooit reclame voor gezien? Hoe leuk is het dat Beyuna jou voor dit gedrag betaalt?

Op deze manier ontwikkel je naast het directe inkomen ook een passief inkomen, ook wel royalties genoemd. Dit inkomen is jouw pensioen en tevens overerfbaar.

Nieuwe markten worden gemaakt door empowering people. Door netwerken waarin mensen op de eerste plaats komen. Dat doet Beyuna. Dat is onze motivatie voor “designing a world where people come first”. We maken een duidelijke keuze vanuit een toekomstbeeld dat gebaseerd is op eigen autonomie. Samen aan iets groots werken wat goed is voor volgende generaties.

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter in het contactformulier.