Beyuna Academy

Wil jij je kansen op succes bij Beyuna vergroten? Om jouw business optimaal te ondersteunen, biedt Beyuna aan haar distributeurs de Beyuna Academy.

Bij de Beyuna Academy deel je samen met je collega ondernemers inzichten, inspiratie en werk je een strategie uit om jouw doelen te bereiken. Samen werk je aan elkaars succes.

Leden van de Beyuna Academy krijgen:

  • Toegang tot het Beyuna Academy videokanaal. Hier worden de Beyuna bedrijfstrainingen en -presentaties gelivestreamd, zodat je deze vanaf iedere gewenste locatie kunt meekijken. De livestream van de bedrijfstraining blijft een week beschikbaar, zodat je het op een voor jou geschikt moment kunt terugkijken.

  • Toegang tot bedrijfspresentaties in de Beyuna Academy zaal op de Paasheuvelweg en de mogelijkheid om gratis jouw gasten mee te nemen.

  • Leden van de Beyuna Academy krijgen exclusieve trainingen zoals een pitch training, social-media training en meer!

  • Wekelijkse bedrijfstrainingen waar in kleine groepen diverse situaties die je in deze business tegen kan komen, worden besproken en geoefend.

  • Toegang tot de besloten Beyuna Academy Facebook community waar je samen kan discussiëren over verschillende topics en elkaar kan helpen, stimuleren en verder brengen.

  • Korting op de diverse evenementen

De maandelijkse bijdrage is vastgesteld op € 95,00 (inclusief 21% btw) per maand*. Bij het aangaan van het lidmaatschap moet je direct een bedrag betalen om het lidmaatschap te starten. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal resterende dagen in de lopende maand. Met het voltooien van deze betaling ga je een lidmaatschap voor de duur van een jaar aan en geef je toestemming dat in de volgende 12 maanden Beyuna het bedrag automatisch van jouw rekening mag incasseren. Heb je je bedacht, dan heb je de mogelijkheid om binnen dertig dagen na inschrijving het lidmaatschap schriftelijk te beëindigen. Indien je dit niet doet, loopt het lidmaatschap door tot minimaal 12 maanden. Na 12 maanden zal het lidmaatschap stilzwijgend maandelijks worden verlengd, tot je schriftelijk opzegt. Je dient hierbij rekening te houden met een opzegtermijn van een maand.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Je rechten staan beschreven in een afschrift dat je kan opvragen bij je bank.


Bij dit abonnement zal er maandelijks € 95,00 worden geïncasseerd. Deze incasso zal plaatsvinden op de eerste van de maand. Om deze incasso te starten is er een eenmalige betaling van € 39,84 vereist.
Log in om aan te melden